Prijava v e Portal TDT/e JAVNA OBRAVNAVA SIST

Uporabniško ime:
Geslo:
Prijavi me samodejno
e-Portal SIST: je spletni informacijski sistem SIST namenjen članom upravnega odbora SIST, članom Strokovnega sveta SIST za elektrotehniko, informacijsko tehnologijo in telekomunikacije in Strokovnega sveta SIST za splošno področje ter vsem članom tehničnih delovnih teles SIST.

e-Portal SIST ponuja iskanje in pregled po organih in tehničnih delovnih telesih organizacij SIST, CEN, CENELEC, ETSI, ISO, in IEC. Na tem mestu lahko uporabniki dostopajo do delovne dokumentacije posameznih organov oziroma tehničnih delovnih teles. Uporabnikom sta na voljo dve vrsti iskanja: Navadno iskanje ter Drevesno iskanje
Prijava v e-Portal je mogoča z vnosom pravilnih uporabniških podatkov. Za pridobitev le teh se obrnite na Slovenski inštitut za standardizacijo na elektronski naslov sist@sist.si.

e - JAVNA OBRAVNAVA SIST: za oddajo pripomb na osnutek dokumenta, ki je v javni obravnavi se morate prijaviti. Prijava je mogoča z vnosom pravilnih uporabniških podatkov.

Če se prijavljate prvič, je potrebna registracija. Uporabniški račun vam bo omogočal dostop do osnutkov standardizacijskih dokumentov, ki so v javni obravnavi in oddajo pripomb v ustreznih priloženih obrazcih.
Za registracijo so vsa polja označena z rdečo zvezdico obvezna. Geslo si izberete sami! Ko boste s prijavo zaključili, boste po e-pošti prejeli potrdilo o vaši registraciji.
V nadaljnje se prijavljate z uporabniškim imenom, ki je vaš e-poštni naslov in geslom, ki ste si ga izbrali.

Brez prijave ne morete dostopati do osnutkov standardov.

Pripombe oziroma mnenja posredujejte na naslov itp-zahtevki@sist.si, za e-PORTAL / e JAVNA OBRAVNAVA SIST.
 
  Prijava